La vida loca

Louise powernapar (vi gör det tydligen i omgångar, det gjorde jag med) och jag är nyduschad och hemkommen från en springtur! Måste köpa nya joggingskoooor. Och surfbräda såklaaaaart. Är otroligt skönt att springa längs stranden och klipporna här och man måste kanske väl hålla igång om man ska klara sig på surfbrädan i sommar?!

Dagen har varit intressant däremot! Städade och donade på hostellet somvanligt imorse och åt lunch. Sedan ringde tydligen ägaren till hostellet och ville att vi skulle komma ner till hans resturang med vår ansvariga och äta lunch! Sagt och gjort, tio min senare stod vi tillsammans med honom och åt pinchos (baskiskt namn för tapas) och shottade vin.. Alltså, lunch nummer två för oss. Sedan har han beställt in det grymmaste köttet jag har ätit på länge! Fy så gött!!! Och pommes, mm! Lunch nr 3.. 
Sedan fick jag dra mig tillbaks till jobbet och fick tipsa några turister om vart de skulle äta, göra osv. Skumt det kändes, men KUL! I'm a working tourist!
Ikväll är det Mexican Monday (är dock fortfarande mätt..). De säger tequila, jag säger nog inte det efter denna tredagars helg med massa fest. Spanien är galet!
/ En Ylva som är lagom seg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0